Samtliga utbildningar

Student

Allmän kurs

Under ett, två eller tre år, beroende på dina förkunskaper och behov har du möjlighet att läsa in din grundläggande behörighet. Allmän kurs ges i kurspaket läsårsvis. Det kan finnas möjlighet att läsa kurser som inte ingår i respektive läsår.

Lovsång

Lovsångslinjen

Lovsångslinjen är till för dig som vill ge din musikaliska gåva till Gud. Grundläggande är att musikalisk och andlig utveckling ska gå hand i hand under studieåret.

På lovsångslinjens egna hemsida hittar du information om upplägg, lärare och hur du ansöker. Klicka här för att komma till sidan.

Avslutningskonsert

Musiker pop/rock

En ett- till tvåårig kurs för ensemblemusiker som vill studera med siktet inställt på musiken som yrke. Individuell utveckling på huvudinstrument samt lyhört och dynamiskt samspel i grupp är viktiga faktorer. Kursen ska även förbereda deltagaren för vidare studier, t ex musikhögskola.

Musiker Frilans

En ettårig kurs för dig som vill studera musik på heltid och få hjälp med att ta ditt musicerande till en högre nivå. Samarbeta med låtskrivare, musiker och producenter i varierande sammanhang och genrer

Avslutningskonsert

Musiker Singer/Songwriter

En ett- till tvåårig kurs för dig som vill fördjupa dig i att skriva låtar, musicera och utveckla din scenvana med siktet inställt på att självständigt driva ditt eget skapande framåt och samtidigt kunna marknadsföra dig själv och din musik.

Teamträningsskolan

På utbildningen läser man en kurs där man på ett utmanande och kreativt sätt kombinerar studier och praktiserar i en församling. Antingen så kan du praktisera i din hemförsamling, annars finns möjligheten att praktisera i en församling som visat intresse att få ta emot team.

ALT

En bred teologisk ledarutbildning där det samlade navet genom hela utbildningen är yrkes- och ledarträning.